Loading


Nana Dall

Jeg afholder næste Åbent Kursus i Konflikthåndtering og Den svære samtale d.21 juni i København. Det koster 2.800 kr. eks. moms for en hel dag fyldt med god læring og praktiske metoder. Hør mere ved at skrive til mig på nd@nanadall.dk - kun 8 pladser da jeg værdsætter et intimt og nærværende læringsrum.

Tanker fra mig

Mennesker er forskellige,

og derfor vil uenigheder være en naturlig del af de relationer vi er i. Konflikten opstår når uenigheden ikke gribes og udforskes. 

Langt de fleste konflikter handler ikke kun om indholdet af uenigheden. Den måde vi får sagt noget til den anden på, den tonering vi har i stemmen, de små subtile dobbeltsignaler, vores kropssprog og, de ubevidste følelsesudbrud – alt det vi mærker og fornemmer er en del af at uenigheden bliver til konflikt men det er også vejen til forløsning. 

Jeg arbejder ikke kun med ord og handlinger, men også med den måde uenigheden er forgået på og, så tager jeg fat i den rygsæk, du går rundt med. Vi har alle en barndom og den sætter præg ind i den måde, vi er i konflikter på. Det er helt essentielt at gå ind i det indre og forstå og udfolde hvad du har med dig – ved at udfolde det der er i dig, som du er opdraget med kan du danne nye konfliktmønstre og mere hensigtsmæssige måder at håndtere svære situationer på, når du bliver presset. 

Ydelser

Konflikthåndteringskurser

Jeg tilbyder kurser i konflikthåndtering. Kurserne indeholder metoder til forebyggelse af konflikter og håndtering af disse. Alt afhængig af omfanget kan det være et kursus på to dage, et længere forløb eller en kortere workshop. Kurserne vil bestå af flere moduler og være praktisk orienteret, baseret på øvelser og egne oplevelser. Der vil være meget lidt siden ned, og meget interaktion og refleksion over egen ageren. I vil gå fra kurset med konkrete handlemuligheder og metoder I kan bruge dagen efter.

+45 2277 8462
nd@nanadall.dk

Konfliktmægling

Er der revner i isen under jer, så få hjælp gennem en konfliktmægling. Jeg skaber rummet og rammerne for, at I, som er i konflikt, kan lytte til hinanden og kan komme videre i den hårde situation I er endt i. Jeg giver jer indsigt i konfliktens hårdknude, dynamikken mellem jer og hjælper jer til at få bedre kontakt med hinanden, samt snakke om hvordan I kommer videre. Jeg skaber den plads og de rammer, hvori konfliktknuden kan blive forløst. 

+45 2277 8462
nd@nanadall.dk

Parterapi og relationsterapi

Kæmper I sammen men mod hinanden? Føler I jer ensomme i tosomheden? Er der snakke der går skævt, ikke bliver taget eller skaber brag mellem jer, så få hjælp gennem parterapi. Når vi glider fra hinanden er det ikke det vi ønsker – det er en dynamik der splitter os ad og skaber en distance mellem os. I de fleste tætte relationer og par er det så vigtigt at passe på hinanden og det man har sammen – men der er uendelig svært når man føler sig ensom, svigtet, frustreret, trist, træt eller opgivende. Jeg hjælper jer til at tage livstag med det der gør ondt og hjælper jer til at forstå hinanden bedre og kommer videre med forholdet. 

Uddannet hos Jytte Vikkelsøe
+45 2277 8462
nd@nanadall.dk

Konfliktrådgivning

Jeg tilbyder konfliktrådgivning. Hvis du står i en frustrerende situation og har brug for nogle professionelle øjne, råd og tanker om konflikten. Det kan være en svær situation som tager energi og humør, eller at du som projektleder eller leder står overfor nogle konflikter eller udfordringer, hvor du har brug for sparing eller råd. Jeg tager udgangspunkt i god viden om håndtering af konflikter og mæglinsteori, samt en fremadrettet orientering så situationen kan blive mere holdbar. Vi kan starte med en uforpligtende snak om din situation og hvordan et forløb kunne se ud. Vi kan mødes, hvor du har det bedst.

+45 2277 8462
nd@nanadall.dk

Oplæg, præsentationer eller andet

Skal I afholde temadag, seminar, ledermøde, teamdag, konference eller andet og gerne vil inspireres ift. emner omkring konflikthåndtering så kontakt mig. Jeg har stor erfaring i at lave komprimerede oplæg, levende præsentationer og være Key Note speaker til arrangementer hvor I sammen skal beriges og lære noget. I får konkrete metoder med jer, et godt grin og samtidig teoretiske inputs der skaber dybde og givtige snakke om de udfordringer I står overfor

Ledelsesforløb

Er du leder og støder på konflikter af den ene eller andet art så få professionel sparring omkring din måde at håndtere situationerne på. Ledelsesforløbet hjælper dig til at være mere rolig, tydelig og troværdig i konfliktsituationer. Du vil bliver spejlet og få indsigter og metoder der giver dig selv og dine medarbejder mere arbejdsglæde. Jeg vil sammen med dig udforske, hvad du har med dig, hvordan du som leder kan arbejde med dette og tage styringen over dette. Jeg vil finde redskaber til dig som leder der passer til din ledelsesstil og, som du kan bruge i meget konkrete situationer. Forvent mindst 4 sessioner.

+45 2277 8462
nd@nanadall.dk

Kurser i Den svære samtale​

Nogle ting kan være svære eller ubehagelige at tage fat på. Står du i en situation hvor du ved, at du skal have en vanskelig samtale, hvor trælse emner skal på banen, kan det være en stor hjælp at gå frem via en bestemt struktur med relevante metoder i baghovedet. Dette kan hjælpe til, at samtalen opfattes som ordentlig. Metoderne og strukturen hentes fra god viden om mæglingsforløb og fokuserer på empati og lydhørhed. 

+45 2277 8462
nd@nanadall.dk

Udgivelser
Om mig

”Det er i misforståelsernes verden, jeg har min gang, jeg registrer konflikter, som andre mennesker trækker vejret. Helt automatisk analyserer jeg et tonefald, bemærker skarpheden i udkanten af en stemme. En såret følelse, en forurettet trækning ved munden, spændte kæber, løftede øjenbryn” - Stine Pilgaard, Meter i sekundet.

Jeg er Cand.mag i Psykologi, Kaospilot, Certificeret i IVK, Certificeret i Peace and Conflict Transformation, Konfliktmægler og Parterapeut. Min arbejdstilgang er praktisk orienteret, sanselig, nede på jorden og beror på flere års erfaring i arbejdet med konflikter.

Back To Top