Loading

Konfliktmægling

Et rum, hvor I får talt om konflikten mellem jer.

Konfliktmægling er et rum, hvor I får talt om konflikten mellem jer ved hjælp af professionel guidance og indsigt. Det er ikke et nemt møde, men det er et meget vigtigt møde – et møde, der gør, at I kan komme videre. Videre på en måde, hvor accept og forståelse kan vinde indpas, og hvor I er blevet tydeligere på, hvad der ligger bag konflikten, hvorfor I er ramt, og hvad I kan gå videre med – både for jeres eget og den andens vedkommende.

Konflikter gør ondt og fylder indeni os, og vi kan bruge uendeligt energi på, at de sidder i os. Så selvom det er svært at sidde i sammen rum med den, man er i konflikt med, at skulle lytte på den anden og selv åbne op, kan det ofte betale sig.

”Det var ikke nemt at træde ind i det rum…men jeg ville aldrig have været det foruden. Vi ser stadig ikke på situationen med samme øjne, men vi så hinanden i øjnene, og jeg så igen et menneske sidde foran mig. Jeg oplevede at mæglingerne hjalp os til at forstå os selv og den andens perspektiv. Vi kan nu se en vej frem, hvor det ikke er uenigheden, der er vigtig, men relationen!”
Deltager i mægling

Kontakt & booking

   

  nd@nanadall.dk

  Tlf: +45 2277 8462

  Kompagnistræde 6, Kbh K

  CVR-nr. 31978068

  LinkedIn

  ©2023 by Nana Dall

  Back To Top