Loading

Parterapi

Er der brug for et blik på jeres parforhold, og har I et ønske om at komme hinanden nærmere igen, så kan parterapi være vejen frem.

Det kan være en stor hjælp at få et blik fra en terapeut på jeres dynamik og mønstre. Udefra kan jeg se ting, som er svære at se for jer, og jeg kan stille de spørgsmål, I ikke selv stiller hinanden. I vil få en dybdegående forståelse af jeres dynamik, hvor I sidder fast og ikke mindst hvorfor. Det er et hårdt rum at være i – et rum, hvor I skal lære at lytte til hinanden uden at føle, at I taber noget eller mister jer selv. Men det er det værd og ved at gå i terapi hos mig, tager I jeres forhold alvorligt og dedikerer jer til at vil gøre det endnu bedre. 

Forholdet er for mange af os vores hjem og helt ligesom et fysisk hjem, så skal det plejes, holdes ved lige, og man skal helt ind i hjørnerne nogle gange. Vi skal have det rart i vores hjem, kunne slappe af, mærke roen, kunne udtrykke os selv og føle, at vi er en del af noget smukt og stort.

"Det har været fuldstændig banebrydende for os at se Nana. Vi har prøvet flere terapeuter, men indtil vi mødte Nana har det kun haft begrænset effekt. Det er som om, at vi kommer dybere, bliver udfordret mere, arbejder med hele vores væsen – dette giver en mere dybtgående forståelse af vores dynamik, hvad den kommer af og hvordan vi påvirker hinanden – vi mærker forandringen i vores forhold, og vi vil klart anbefale Nana til alle par, der kunne have mod på at få mere kærlighed, tolerance og omsorg ind i deres forhold"
Klient fra parterapi

Jeg tilbyder 2 forskellige former for Parterapi.

Parterapi i Den Mytiske Hårdknude

Metode af Jytte Vikkelsøe, forfatteren bag bogen ”Derfor forelsker du dig aldrig den forkerte”.

Trænger I til et dybdegående forløb og indblik i jeres dynamik sammen, og hvordan hver jeres bagage er en del af denne dynamik, så er det et forløb i Den Mytiske Hårdknude, I skal vælge. I vil opleve at lære hinanden bedre at kende, også selvom I har været sammen i mange år. I vil arbejde med sindet, kroppen, symptomer og det ubevidste. I vil få øget forståelsen for hinanden, jeres dynamik sammen og de konflikter, I møder eller den distance, der sker mellem jer – gennem denne forståelse vil I arbejde på at ændre de dysfunktionelle mønstre mellem jer, så jeres forbindelse og kærlighed igen kan blive stærkere.

I vil være i et rum, hvor I sammen vil give ærlighed med kærlighed.

Jeg er uddannet i Den Mytiske Hårdknude hos Jytte Vikkelsøe og har en Certificeringsgrad i Process Work, som metoden henter stor inspiration fra.

I binder jer til 6 sessioner, når I går ind i dette forløb. De fleste par går hos mig længere tid end 6 sessioner, da integreringen af indsigterne ofte tager tid, dedikation og bliver hjulpet på vej af støtten fra terapien.

Skitsering af forløb:

 1. Session opstart, håb, drømme, problematikker – Hvis kemien mellem jer og mig ikke er den I ønsker går vi ikke videre herfra. Det vigtigste er at I har mod på det og oplever et rum hvor I føler jer tilpas.
 2. Den ene parts barndomshistorie
 3. Den anden parts barndomshistorie
 4. Sammenfletning – Her præsenterer jeg hvordan jeres Mytiske Hårdknude ser ud og hvordan I aktivere hinandens forsvarsmekanismer.
 5. Arbejdet med jeres sammenfletning ift. jeres konflikter – her starter det hårde arbejde, da vi nu tager fat i konflikterne, smerten, distancen og hvor I nu ikke blot skal arbejde rationelt men arbejde med alt I har med jer og i jer.
 6. Samme som session 5. Session 7,8,9 osv. arbejde med dynamikken og integrering af indsigterne i jeres hverdag.

Pris

 • 1.500 kr. pr. session af halvanden times varighed.

Afbud senest 24 timer inden ellers opkræves fuld pris.

Sessioner afholdes i Kompagnistræde 6, 2. sal, hverdage mellem kl. 8.30-16.00.

Normal Parterapi – eller terapi, hvis I er separeret eller vil separeres

Har I mod på at starte i terapi, men ikke lige den helt store omgang til at starte med, så prøv en session parterapi. I kan stå overfor specifikke konflikter, hvor I skal separeres eller vil separeres, helt konkrete sager eller have lyst til at få hjælp til at tage nogle svære snakke, som I normalt ikke går ind i – eller hvor I går skævt af hinanden. Med både baggrund i psykologi og konfliktmægling arbejder vi i dette rum med at få lavet nogle gode aftaler mellem jer, få forløst konflikter I har og skabt mere kontakt mellem jer.

Pris

 • 1.300 kr. pr. session af 1 times varighed.

Sessioner afholdes i Kompagnistræde 6, 2.sal, hverdage mellem kl. 8.30-16.00.

Kontakt & booking

   

  nd@nanadall.dk

  Tlf: +45 2277 8462

  Kompagnistræde 6, Kbh K

  CVR-nr. 31978068

  LinkedIn

  ©2023 by Nana Dall

  Back To Top