Loading

Om Nana

Jeg er fra Århus og bor i København. Jeg har 3 drenge og en herlig mand.

Jeg har en bred vifte af uddannelser bag mig – dette gør, at jeg kan arbejde alsidigt med at skabe bedre forbindelser mellem mennesker. Det kan være en teoretisk tilgang, praksisnær, analytisk, kropslig og emotionel. Jeg gør en dyd ud af at få dig eller jer på banen i alt, hvad jeg laver, og det er altid din eller jeres situation, der er udgangspunkt for min interaktion og vores samarbejde sammen.

Jeg er meget optaget af at arbejde med det, der er svært mellem os. Der, hvor forbindelsen mellem os og til os selv er svækket. Hvad sker med os, vores forsvarssystem og vores kommunikation, når vi står I noget, der er svært eller gør ondt? Og ikke mindst, hvordan kan vi tage fat og arbejde med det, så livet bliver større med relationer og kontakt til andre, der er meningsfulde og værd at være i.

”Det er i misforståelsernes verden, jeg har min gang, jeg registrer konflikter, som andre mennesker trækker vejret. Helt automatisk analyserer jeg et tonefald, bemærker skarpheden i udkanten af en stemme. En såret følelse, en forurettet trækning ved munden, spændte kæber, løftede øjenbryn”
Stine Pilgaard
Meter i sekundet

Min baggrund er Kaospilot, uddannet Cand.mag.psyk og Konfliktmægler samt uddannet parterapeut hos Jytte Vikkelsøe.

Desuden er jeg certificeret i en række konfliktløsningstilgange: Peace and Conflict Transformation ved Basel Universitet, Certificeret i Process Work i Portland Oregon, Certificeret i Ikke-voldelig-Kommunikation.

Kontakt & booking

   

  nd@nanadall.dk

  Tlf: +45 2277 8462

  Kompagnistræde 6, Kbh K

  CVR-nr. 31978068

  LinkedIn

  ©2023 by Nana Dall

  Back To Top