Loading

Ledelsesforløb

Står du som leder i en situation, hvor der er brug for sparring, indsigter, støtte og feedback udefra – med en professionel, der ved noget om konflikter, kan gå til dig og få dig til at se fremad, så kontakt mig. 

Hvis du er leder ved du, at du ofte splittes indeni i forhold til, at varetage flere funktioner, skulle tilfredsstille mange og være en rollemodel. Der er mange ting på spil, og balancen kan være svær at mestre.

"Jeg har været meget tilfreds med mit samarbejde med Nana Dall. Gennem flere sessioner guidede Nana mig til at forstå min adfærd, hvor den stammer fra, og hvordan den påvirker andre. Gennem dette opdagede jeg handlemuligheder, som jeg tidligere havde overset. Det har hjulpet mig og bidraget til min ledelse af mine medarbejdere. Nana hjalp mig med at finde vejen frem for både mig selv og mine ansatte. Jeg fandt ny energi og motivation. Nana gav mig direkte feedback, men guidede mig også til at stå mere konstruktivt i fremtiden."
Leder
fra et Ledelsesforløb

Priser

Der er mange variationer af et ledelsesforløb – nogle foretrækker samtaler 1:1, andre gange er jeg med på arbejdspladsen eller lytter med på samtaler, du som leder står i.

Du skal som minimum regne med 4 sessioner 15.000 inklusive for-interview i telefon og forberedelse eks. moms.

Kontakt & booking

   

  nd@nanadall.dk

  Tlf: +45 2277 8462

  Kompagnistræde 6, Kbh K

  CVR-nr. 31978068

  LinkedIn

  ©2023 by Nana Dall

  Back To Top